Noc 32's Recent Activity

 1. Noc 32 одговори на темата OnePlus генерална дискусија.

  Еј важи оли, сеа само за тебе ќе ја избришеме темава. Уште нешто? Што се однесувам до телефонот, за цената е одличен. Се знаеше дека ќе...

  22 јун 2017 во 12:34
 2. На Noc 32 му/ѝ се допаѓа мислењето на MacedonianBoy во темата Добредојде на GSM Маcedonia (претставувања тука).

  Си го погодил форумот пријателе.

  18 јун 2017 во 22:24
 3. На Noc 32 му/ѝ се допаѓа мислењето на Kapistec во темата Samsung Galaxy S8.

  Кога ќе ми текне наназад кои се лоши коментари даде за С8, не можам а да не се зачудам како уште ја користиш С8-цата. И пак не успеа...

  18 јун 2017 во 11:58
 4. На Noc 32 му/ѝ се допаѓа мислењето на Alfa Mobil Team во темата Бесплатен роаминг во рамките на Европска Унија.

  Бесплатен роаминг во рамките на Европска Унија. [IMG] „Укинувањето на роаминг трошоците е вистинска европска приказна за успехот. Од...

  17 јун 2017