NikS's Recent Activity

 1. NikS има нов аватар.

  18 јул 2018 во 12:46
 2. NikS одговори на темата Screen shots од вашиот Home screen.

  Да токму така, добро си ја разбрала темата :), а можеби сме и роднини :) !!!

  15 јул 2018 во 02:32
 3. На NikS му/ѝ се допаѓа мислењето на alfabeta во темата Screen shots од вашиот Home screen.

  по презимето па и градот да не си ми роднина ти друже? :) Ако добро ја разбрав темата [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]

  Screenshot_2018-07-15-00-38-34.png Screenshot_2018-07-15-00-38-40.png Screenshot_2018-07-15-00-38-51.png Screenshot_2018-07-15-00-38-58.png 15 јул 2018 во 02:14
 4. NikS прикачи податок во темата Screen shots од вашиот Home screen.

  [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]

  1.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 13 јул 2018