Трофеи освоени од mitkova

 1. 15
  Доделено: 15 дек 2016

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 100 допаднувања, продолжете така.

 2. 10
  Доделено: 19 јан 2016

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 3. 10
  Доделено: 15 јан 2016

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови!

 4. 5
  Доделено: 2 дек 2014

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 5. 2
  Доделено: 11 авг 2014

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 6. 1
  Доделено: 2 авг 2014

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.