Трофеи освоени од kozmo

 1. 2
  Доделено: 5 авг 2015

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 2. 1
  Доделено: 13 јул 2015

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.