Recent Content by kirev

 1. kirev
 2. kirev
  Што бидна? Заврши работа?
  Објавено од: kirev, 3 дек 2017 во форум: Интернет и мрежи
 3. kirev
 4. kirev
 5. kirev
 6. kirev
  Отсјај?
  Објавено од: kirev, 10 ное 2017 во форум: Општи дискусии
 7. kirev
 8. kirev
 9. kirev
 10. kirev
 11. kirev
  Испрати

  НОВО Mi 4S & Mi 4C

  Има спас у 99,99% од случаи, не се откажувај
  Објавено од: kirev, 7 окт 2017 во форум: Mi (Xiaomi)
 12. kirev
  Испрати

  НОВО Mi 4S & Mi 4C

  Следеше некое упатство од веб?
  Објавено од: kirev, 7 окт 2017 во форум: Mi (Xiaomi)
 13. kirev
  Испрати

  iOS 11

  Буквата A е пред P :) Лесно се памти.
  Објавено од: kirev, 20 сеп 2017 во форум: Apple
 14. kirev
 15. kirev