Трофеи освоени од kic10

 1. 15
  Доделено: 23 сеп 2016

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 100 допаднувања, продолжете така.

 2. 10
  Доделено: 17 авг 2016

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови!

 3. 10
  Доделено: 18 авг 2015

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 4. 5
  Доделено: 17 апр 2014

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 5. 2
  Доделено: 25 фев 2014

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 6. 1
  Доделено: 4 јан 2014

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.