Kapistec's Recent Activity

 1. На Kapistec му/ѝ се допаѓа мислењето на SaleSk во темата Слики од членовите на форумов.

  Еве и од мене една, да не не се препознаеме :) [IMG]

  15 авг 2017 во 13:24
 2. На Kapistec му/ѝ се допаѓа мислењето на NikS во темата Слики од членовите на форумов.

  [ATTACH]

  12417918_1112281255450173_7510892568177223577_n.jpg 15 авг 2017 во 13:24
 3. На Kapistec му/ѝ се допаѓа мислењето на Alfa Mobil Team во темата Слики од членовите на форумов.

  Веслање на Езеро Доспат, 1400 метри надморска височина, 16 степени температура во средина на Август :) [IMG] [IMG]

  15 авг 2017 во 13:24