Трофеи освоени од head

 1. 2
  Доделено: 23 ное 2016

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 2. 1
  Доделено: 19 сеп 2016

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.