Трофеи освоени од HalfGrown_IDIOT

 1. 5
  Доделено: 15 јун 2012

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 2. 2
  Доделено: 8 јун 2012

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 3. 1
  Доделено: 7 фев 2012

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.