dejanmanasiev's Recent Activity

  1. dejanmanasiev одговори на темата iGO Primo 2.4.

    Ако имате понов андроид, оваа верзија не работи, инсталирајте си Некстген, има туторијали овде на форумов ...

    16 јан 2019 во 14:45