Трофеи освоени од Decho

 1. 2
  Доделено: 10 ное 2019

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 2. 1
  Доделено: 16 фев 2018

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.