Alfa Mobil Team's Recent Activity

 1. Alfa Mobil Team одговори на темата Проблем Заглавен huawei p9 lite Mолам Помош.

  затоа те прашувам, дали можеш да го заклучиш телефонот т.е. да впишеш нешто во меморијата. Сум имал случаеви и да е хардвер проблем,...

  23 фев 2018 во 10:44
 2. Alfa Mobil Team одговори на темата Проблем Заглавен huawei p9 lite Mолам Помош.

  заборавив прашалник да ти ставам, дали можеш да го заклучиш фастбутот? решение каде ќе платиш (прилично многу накај 30/35еур) има,...

  22 фев 2018 во 21:55
 3. Alfa Mobil Team одговори на темата Проблем Заглавен huawei p9 lite Mолам Помош.

  во фастбут, неможеш да го заклучиш бутлоадерот/

  22 фев 2018 во 11:02
 4. Alfa Mobil Team одговори на темата Гаранција на мобилен телефон-искуства во врска со неа.

  мислам дека после третиот пат. т.е. четвртиот пат доколку установат дека за една иста работа го враќаш ќе треба скроз нов уред да ти...

  21 фев 2018 во 21:38
 5. Alfa Mobil Team одговори на темата НОВО iphone6s.

  Проблемот кај уредиве со голема меморија е што за иста цена некој ќе си земе 7ца и на 98% од народов повеќе му игра улога да си земе...

  18 фев 2018