Трофеи освоени од alekcacko

 1. 15
  Доделено: 5 апр 2014

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 100 допаднувања, продолжете така.

 2. 10
  Доделено: 22 сеп 2013

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови!

 3. 10
  Доделено: 13 јул 2013

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 4. 2
  Доделено: 26 мар 2013

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 5. 5
  Доделено: 8 јан 2013

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 6. 1
  Доделено: 31 авг 2012

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.