Трофеи освоени од христијан

 1. 65
  Доделено: 18 мар 2015

  Навистина импресивно!

  Навистина импресивно. Вашите 3000 мислења изгледаат недостижно за останатите членови!

 2. 30
  Доделено: 24 окт 2014

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".

 3. 30
  Доделено: 7 окт 2014

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.

 4. 20
  Доделено: 19 авг 2013

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 250 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.

 5. 15
  Доделено: 15 ное 2012

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 100 допаднувања, продолжете така.

 6. 20
  Доделено: 30 окт 2012

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!

 7. 10
  Доделено: 5 сеп 2012

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови!

 8. 2
  Доделено: 21 мар 2011

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 9. 10
  Доделено: 21 мар 2011

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 10. 5
  Доделено: 21 мар 2011

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 11. 1
  Доделено: 21 мар 2011

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.