Нови постови на профили

 1. Dimee376
  Dimee376 kirev
  Pozdrav, da li ste imale problem so visa electron kartickata za paypall, znaci koga idam add card popolnuvam sve sto e potrebno I na kraj mi vika this card is not accepted. Please try again later, ili mi vika this card is declined by your company, a imam pari na kartickata, znaes do sto e problemot?
 2. Dimee376
  Dimee376 goran
  Pozdrav, da li si imal problem so visa electron kartickata za paypall, znaci koga idam add card popolnuvam sve sto e potrebno I na kraj mi vika this card is not accepted. Please try again later, ili mi vika this card is declined by your company, znaes do sto e problemot?
 3. The Geek Boy
  The Geek Boy мила
  Здраво девојче ;-)
 4. Kapistec
  Kapistec
  Galaxy S9 user
 5. gug1
 6. SassoT.
  SassoT. AtoM-AnT
  Здраво. Пред некоја година со твоја помош инсталирав iGO навигација за HTC M7. Сега имам HTC U11. Може ли да се инсталира iGO навигација и на овој модел на HTC?
 7. FakUmeen
  FakUmeen r6yy
  aj ako mozi link od taja stranata so se simnuva so reklami so se pojavuvaat
 8. Ayx
  Ayx r6yy
  Ве молам пратете линк :)
 9. Далибор32
  Далибор32
  Ми треба состав за тема : секој оброк раскажува приказна
 10. galija
  galija AtoM-AnT
  како да ставам мапи на томтом навугација на рено меган или да ми стави некој