GSM Macedonia

  1. GSM Macedonia

   Најчесто поставувани прашања околу форумот, порталот, support-от и блогот.
   Теми:
   249
   Мислења:
   10.721
   Последно: Промени на форумот the_maker, 8 фев 2017
 1. ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ ПРАВИЛАТА НА ОДНЕСУВАЊЕ

  Пишувајте строго мислења поврзани со темата во која сакате да пишувате. Дозволен е оф-топик само доколку сакате да го дообјасните мислењето и тоа да го направите со означување дека мислењето е оф-топик. Премногу оф-топик нема да се толерира, дозволен е само во границите на нормала и некако поврзано со темата во која пишувате. Задолжително избегнувајте кавги и секакви меѓусебни препукувања. Исто така строго забрането е „тролање” кое може да резултира со бан без опомена. Најситните кавги и несоодветно однесување ке се санкционираат со бан во траење од 7 дена.
  1. Мобилни телефони и таблети

   Општи дискусии околу мобилните телефони и таблетите. Дискусии за операторите и нивните услуги. Споредби помеѓу модели од различни брендови.
   Теми:
   1.113
   Мислења:
   24.300
  2. Apple

   iPhone, iPod ,iPod Touch, iPad, iTV
   Теми:
   1.273
   Мислења:
   52.162
  3. HTC

   Smart Phones
   Теми:
   397
   Мислења:
   5.887
   Последно: HTC генерална дискусија zoran.d5, 4 фев 2017
  4. LG

   Теми:
   267
   Мислења:
   2.428
   Последно: LG генерална дискусија 995user, 1 мар 2017
  5. Sony

   Теми:
   136
   Мислења:
   2.236
   Последно: Aqua M4 проблем со спикер valerygocevski, 28 фев 2017
  6. Nokia

   Дискусии за сите модели на Nokia, рецензии, туторијали, сервис, помош...
   Теми:
   1.190
   Мислења:
   11.425
   Последно: Nokia/Microsoft/Lumia генерална дискусија 995user, 22 мар 2017 во 09:01
  7. Alcatel

   Теми:
   209
   Мислења:
   3.810
   Последно: Alcatel OT-5042 POP 2 Помош goran, 7 мар 2017
  8. Motorola

   Теми:
   130
   Мислења:
   880
   Последно: Motorola Droid Turbo 995user, 27 дек 2015
  9. Mi (Xiaomi)

   Тука може да најдете све за Xiaomi телефоните.
   Теми:
   56
   Мислења:
   7.298
   Последно: Xiaomi генерална дискусија the_maker, 15 мар 2017
  10. Huawei Smart Phones

   Теми:
   73
   Мислења:
   2.843
  11. BlackBerry

   Овој дел ги покрива сите BlackBerry модели.
   Теми:
   146
   Мислења:
   1.435
   Последно: Blackberry Android Effendi, 5 ное 2015
  12. Кинески брендирани телефони и копии

   Дискусии за сите кинеските брендирани телефони (meizu,1+1,elephone,lenovo,zte,doogee) и слично, и за кинеските копии.
   Теми:
   186
   Мислења:
   3.500
   Последно: Meizu генерална дискусија 995user, 1 мар 2017
  13. Останати брендови

   Сите останати модели кои не припаѓаат на бреновите што се набројани погоре.
   Теми:
   141
   Мислења:
   2.941
   Последно: Заклучен Pattern code на Quart QT450 . ivan88, 8 фев 2017
  14. Дополнителна опрема

   Тука спаѓаат сите додатоци - акцесоари за вашите телефони
   Теми:
   176
   Мислења:
   1.269
   Последно: Помош при избор на Bluetooth слушалка OLI-HAUG, 19 мар 2017 во 10:33
 2. ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ ПРАВИЛАТА НА ОДНЕСУВАЊЕ

  Пишувајте строго мислења поврзани со темата во која сакате да пишувате. Дозволен е оф-топик само доколку сакате да го дообјасните мислењето и тоа да го направите со означување дека мислењето е оф-топик. Премногу оф-топик нема да се толерира, дозволен е само во границите на нормала и некако поврзано со темата во која пишувате. Задолжително избегнувајте кавги и секакви меѓусебни препукувања. Исто така строго забрането е „тролање” кое може да резултира со бан без опомена. Најситните кавги и несоодветно однесување ке се санкционираат со бан во траење од 7 дена.
  1. iOS

   Се околу iOS
   Теми:
   717
   Мислења:
   15.701
   Последно: iOS 10.0.1 - 10.2 Jailbreak zokimk, 18 мар 2017 во 22:09
  2. Android

   Теми:
   780
   Мислења:
   17.072
   Последно: Android O DigitalDreamer, 23 мар 2017 во 11:11
  3. Windows Phone

   Теми:
   40
   Мислења:
   458
   Последно: Windows Phone 10 OLI-HAUG, 13 авг 2016
  4. GPS форум

   апликации, мапи и се што е поврзано со GPS уредите и мобилните кои имаат GPS подршка
   Последно: iGO Primo Nextgen goran, 13 мар 2017
  1. Продавници

   Платено рекламирање!
   Теми:
   186
   Мислења:
   1.987
  2. Мали огласи

   Нови и користени телефони и дополнителна опрема
   Теми:
   3.490
   Мислења:
   23.511
 3. ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ ПРАВИЛАТА НА ОДНЕСУВАЊЕ

  Пишувајте строго мислења поврзани со темата во која сакате да пишувате. Дозволен е оф-топик само доколку сакате да го дообјасните мислењето и тоа да го направите со означување дека мислењето е оф-топик. Премногу оф-топик нема да се толерира, дозволен е само во границите на нормала и некако поврзано со темата во која пишувате. Задолжително избегнувајте кавги и секакви меѓусебни препукувања. Исто така строго забрането е „тролање” кое може да резултира со бан без опомена. Најситните кавги и несоодветно однесување ке се санкционираат со бан во траење од 7 дена.
  1. Хардвер

   Теми:
   368
   Мислења:
   7.401
  2. Оперативни системи и програми

   Теми:
   572
   Мислења:
   8.570
   Последно: Microsoft Windows 10 Pane-G, 3 мар 2017
  3. Интернет и мрежи

   Теми:
   442
   Мислења:
   7.501
  4. Електроника

   Шеми и дискусии за секаков вид на електроника.
   Теми:
   187
   Мислења:
   2.206
   Последно: Проблем со Phillips Smart TV StalkeR, 20 мар 2017 во 09:26
  5. Игри

   Теми:
   213
   Мислења:
   2.519
   Последно: Најтешката игра на светот filipkir, 19 сеп 2016
  6. Download секција

   Теми:
   1.747
   Мислења:
   6.983
   Последно: Побарување на апликации Igor_Fuga, 12 фев 2017
  1. Општи дискусии

   Дискусии кои не спаѓаат во другите форуми.
   Теми:
   694
   Мислења:
   12.822
   Последно: Со што сте се подновиле последно ivan88, 22 мар 2017 во 09:13
  2. Животен стил

   Здравје, храна и рецепти, дом и семејство, мода и убавина, љубов и секс, животинско катче.
   Теми:
   64
   Мислења:
   1.234
  3. Македонија и свет

   Економија и бизнис, образование, свет, историја.
   Теми:
   94
   Мислења:
   1.610
   Последно: Увоз од Кина и Хонг Конг Noc 32, 29 сеп 2016
  4. Забава и култура

   Филм и ТВ, музика, хоби, фотографија, уметност, ноќен живот.
   Теми:
   195
   Мислења:
   4.214
   Последно: Вашата најдобра фотка :) Mechanix, 21 мар 2017 во 09:25
  5. Спорт и автомобилизам

   Фудбал, кошарка, тенис, автомобилизам, останати спортови.
   Теми:
   147
   Мислења:
   3.090
  6. Хумор и играчница

   Вицови, сеири, форумџиски игри, асоцијации, игри на зборови...
   Теми:
   277
   Мислења:
   7.024
   Последно: Смешни Клипови dejanmanasiev, 9 мар 2017
  7. Канта

   Recycle Bin
   Теми:
   617
   Мислења:
   3.638
  1. Off topic теми

   Теми:
   36
   Мислења:
   4.237
   Последно: Тапа сте ! alfabeta, 25 фев 2017